Pagina's

vrijdag 27 november 2015

Beste haver gaat niet altijd naar beste paard

FC RAMSKAPELLE- ROZEVELD A  :0-2

Dan speel je één van de betere wedstrijden sinds de competitiestart, en ga je onverdiend de boot in. Dit zijn de wetten van de sport ! Resultaten kunnen soms onrechtvaardig zijn.
Dat is de toon waar Luc Mattelin zijn wedstrijdverslag mee begint, en hoe Ramskapelle vorige zondag tegen het spelbeeld in verloor, lees je in onderstaand verslag.

lees hier het wedstrijdverslag

Niet alleen pech was met de nederlaag gemoeid, maar (vooral) ook het veld dat er bijzonder zwaar bij lag.

FC Ramskapelle nam direct het initiatief, en de wedstrijd in handen. De eerste ontgoocheling kwam er na twaalf minuten toen Sylvain de paal trof.

Maar FCR-goalie Dieter moest zich twee keer laten gelden met evenveel puike reddingen, om te vermijden dat de bezoekers op voorsprong kwamen.

Even later kende Sylvain een tweede keer pech, want een bal die altijd prijs moet zijn, bleef net voor de lijn in het slijk hangen.

Rozeveld A toonde bij momenten dat het ook wel wou winnen, en kende ook even ongeluk toen een krachtig schot tegen de paal spatte.

De match leek op een 0-0 ruststand af te stevenen, maar net voor het signaal bleef een bal voor het FCR-doel in het water plakken, waarop de bezoekende spits alert reageerde, en er 0-1 van maakte.

34': 0-1

Na de rust moest FC Ramskapelle een kwartier bekomen van de onverwachte en ongelukkige achterstand, en opnieuw bleef het niet van pech gespaard. Een schot van Razvan ging niet in doel, maar bleef in de modder - net voor de doellijn - hangen.

FC Ramskapelle was nu de betere ploeg. De bezoekende doelman redde met een mooie parade een doelpoging van Sam. Het moest echter risico's nemen om de achterstand ongedaan te maken. Dit leidde - twee minuten voor affluiten - tot een tegenaanval van de bezoekers, die er succesvol 0-2 van maakten.

68':0-2

Ook de eerredder was FC Ramskapelle niet gegund, want de Rozevelddoelman kwam in de laatste minuut gevat tussen op een doelpoging van Sylvain.

Einde wedstrijd: 0-2

Volgende zondag - 29 november - wordt er niet gespeeld, want dan is FC Ramskapelle vrij op de kalender.

Eerstvolgende wedstrijd wordt op zondag 6 december in eigen huis gespeeld.