Pagina's

dinsdag 22 september 2015

Nieuwkomer Woumen geeft voetballes

FC RAMSKAPELLE - SV WOUMEN: 0-3

Ondanks de zware nederlaag, begint Luc Mattelin zijn verslag met de woorden dat een grotere afstraffing nog vermeden werd. Dat de nederlaag van zondag niet groter was, was de verdienste van de Ramskapelse verdediging en de doelman, en van het Woumens aanvalskanon dat niet bijzonder scherp gericht was.

Dan lees je tussen de regels dat het voor de mannen van FC Ramskapelle een moeilijke wedstrijd was.

Lees hier verder voor het wedstrijdverslag

Aan het rustsignaal stonden de bordjes 0-1, al had dit 0-2 kunnen en moeten zijn. Een geldig doelpunt van Woumen werd ten onrechte afgekeurd door de overigens goed leidende scheidsrechter. FC Ramskapelle had geen antwoord, won weinig duels, en de spitsen konden niet bereikt worden.

Na de pauze bleef het spelbeeld onveranderd. Een stug verdedigend FC Ramskapelle, en een aanvalslustige tegenstander die enkele volrijpe kansen liet liggen.

Dat kon niet blijven duren, en op de 48-ste minuut maakten de bezoekers er op (een verre) vrijschop 0-2 van. Eén minuut voor affluiten tekenden ze met een krullend schot voor een 0-3 eindstand.

Een verdiende overwinning van de bezoekers, tegen een toch wel zwak FC Ramskapelle.

De competitie is nog jong, maar toch zou een overwinning in de volgende match tegen het ook puntenloze Top 69, al een goeie zaak zijn.