dinsdag 7 januari 2014

FC Ramskapelle zet nieuwe jaar in met gelijkspel

Bistro Vliegplein - FC Ramskapelle: 1 - 1
05/01/2014

Deze topper tussen de nummers drie en vier uit de rangschikking leverde geen overwinnaar op, maar met een gelijkspel konden beide ploegen zich na de wedstrijd verzoenen.
Lees verder

In de eerste helft kwam het gevaar hoofdzakelijk van de thuisploeg. Een drietal doelpogingen leverden echter geen doelpunt op. Van Ramskapelse kant kwam er in deze eerste 35 minuten weinig of geen gevaar. Ruststand: 0-0

Ook in de tweede helft viel er op voetbalgebied weinig te beleven, maar doelpunten vielen er wél. Twee in evenveel minuten. Na mistasten van de FCR-verdediging kwam de thuisploeg met een flodderdoelpunt op voorsprong. Bij de herneming trok FC Ramskapelle dan zelf ten aanval, en in die 41-ste minuut maakte Greg van ver gelijk, mede door de hulp van de thuisdoelman die zich compleet liet verrassen. 1-1.

Beide ploegen konden nadien nog aanspraak maken op de overwinning. Telkens op hoekschop. Eerst viel een kopbal van de thuisploeg op de lat, en net voor affluiten streelde een bal van FC Ramskapelle de buitenkant van de paal.

Het relaas van de wedstrijd is kort, maar dit is ook logisch na een weinig denderende vertoning met twee ploegen die tevreden waren niet te verliezen, en een puntje mee te nemen.

Volgende zondag, 12/01/201, is er de eerste thuismatch van het nieuwe jaar. Voegwerken Vandaele is de tegenstander, en er wordt om 9.30u afgetrapt.