Collectief sterke prestatie van FC Ramskapelle

- - - WEDSTRIJD 26/01/2013 WERD AFGELAST - - -

Silovo Brugge - FC Ramskapelle: 0 - 3
19/01/2014

Na de 2-0 overwinning tegen Voegwerken Vandaele, wilden de oranjehemden van FC Ramskapelle niets liever dan op het elan doorgaan. Ze hielden woord, want zondag moest Silovo Brugge de wet van de sterkste ondergaan. FC Ramskapelle won met 0-3, al kon de score nog hoger opgelopen zijn.

Lees verder

Een uitstekende eerste helft, waarin de ploeg van het dorp net iets te veel kansen onbenut liet. Het was de thuisploeg die in de eerste minuut met een vrije trap voor de eerste dreiging zorgde, maar het was Sylvain die na amper vijf minuten de score mocht openen, nadat Razvan op de doelman besloten had: 0-1.
FC Ramskapelle greep de tegenstander bij de keel, en voetbalde talrijke doelrijpe kansen bij elkaar, via Sam, Sylvain en Razvan (op de paal). De score veranderde niet, en de Ramskapelse doelman Michel moest zelf heel wakker zijn en had een dubbele redding in huis om de 1-1 van het scorebord te houden.
De verdiende 0-2 voor de rust kwam er toch, toen Razvan een mooie kans niet kon afwerken, maar Sylvain dat wel deed. Het werd voor de koffie zelfs nog bijna 0-3, maar Greg vond de thuisdoelman op zijn weg.

Rust: 0-2

Die voorsprong was geen luxe, want in de tweede helft had de 'ploeg van het dorp' het moeilijker tegen de tegenstander, die ook moeite had om de netten te vinden. Maar ook de oranjehemden sprokkelden enkele kansen bij elkaar. Zonder succes evenwel.
Het was wachten tot de laatste minuut, toen Razvan nog maar eens Sylvain kon bereiken, en die bedankte met een mooie hattrick: 0-3

FC Ramskapelle kan terugkijken op een collectief sterke prestatie, en een meer dan verdiende overwinning.

Wie weet of er ook in de volgende wedstrijd kan gewonnen worden. Tegenstander zondag is Den Hoek, en er wordt gespeeld op de Schorre in Oostende. Aftrap om 9.30 u.

Spelers en supporters: verzamelen aan de Lanterfanter om 8.00 u