dinsdag 10 december 2013

Billijk gelijkspel FC Ramskapelle

FC De Engel - FC Ramskapelle: 2 - 2
08/12/2013

Een pittige partij voetbal met twee ploegen die beide voor de overwinning gingen, met een goed leidende ref Boone, en met een juist eindresultaat.

Lees verder

In het aanvangskwartier ging de match langs beide kanten op en neer, zonder voor gevaar te zorgen.
Daarna een sterke periode van de thuisploeg met een kopbal op de buitenkant van de paal, en twee sterke reddingen van FCR-doelman Kirsten. De voorsprong kwam er dan toch voor de thuisploeg, en dat mede door de hulp van een dubbele misser van Eric en Kirsten.
33' : 1- 0
Na de pauze hingen de bordjes al vlug weer gelijk: Geert bracht de bal voor doel; die week af op een van de thuisspelers en verdween in doel.
37': 1 - 1
FC Ramskapelle had de positieve flow te pakken, en dit resulteerde in de 48ste minuut in een 1-2 voorsprong. Tot stand gebracht door een vrije trap van Razvan. In de volgende minuten kon die voorsprong nog aangedikt worden, maar eerst Sylvain, en onmiddellijk daarna Razvan troffen de lat.
Daarna was het opnieuw de thuisploeg die de druk verhoogde. Eerst kon Kirsten nog redden, maar even later - tien minuten voor het eindsignaal - moest hij zich gewonnen geven op een grondscherend schot.
FCR kon verder stand houden, en de wedstrijd eindigde dan ook op een billijk gelijkspel. Net zoals beide ploegen elkaar ook in evenwicht houden (22 punten) in het klassement.

Zondag 15 december wordt de laatste wedstrijd voor de winterstop gespeeld. Tegelijkertijd ook de eerste van de terugronde. OS Beerst heet de tegenstander, en daarvan herinneren we ons dat FCR in de heenronde met 3-0 verloor. Tijd voor een sportieve revanche,

Aftrap om 9.30u op het vertrouwde veld in Nieuwpoort.