maandag 25 november 2013

Thuisoverwinning voor FC Ramskapelle

FC Ramskapelle - VV Gistel : 3-0
24/11/2013

Verdiende overwinning van FCR maar wel zonder glans . Het was meteen ook de eerste thuisoverwinning .

Lees verder

Gistel begon het best aan de match en de technisch betere bezoekers zetten FCR de eerste 10 min. onder druk zonder echter voor veel doelgevaar te zorgen . Het eerste doelgevaar kwam dan toch van FCR toen na een hoekschop een bezoekende speler tegen zijn eigen doellat kopte.
Rond de 20ste  minuut was het dan toch raak toen Maarten Jansseune van op
de flank voorzette en tot ieders verbazing de bal in doel verdween.  Kort voor de rust werd het dan nog 2-0  toen Geert Lycke op vrijschop scoorde na serieus mistasten van de bezoekende doelman. Rust 2-0.

In de tweede helft ging FCR op zoek naar het geruststellende derde doelpunt , maar nu was de bezoekende doelman wel paraat bij doelpogingen van Maarten , Razvan en Geert .
Het was echter Gistel dat dicht bij de aansluitingstreffer kwam maar Peter kon de bal juist voor de lijn ontzetten en bij de daarop volgende hoekschop ging de bal nipt voorlangs.
Aan de overkant kreeg Sylvain nog 2 mooie kansen om de voorsprong uit te bouwen maar
vandaag lukte het net niet. Uiteindelijk scoorde Kim Wils met een afstandsschot toch nog
een derde treffer.

Het was een weinig hoogstaande match tegen een faire tegenstander en de 3 punten bleven dan ook verdiend in Ramskapelle.

FCR heeft nu 18 punten uit 11 matchen en staat op de zesde plaats ( op 15 ploegen ).

Zondag 1 dec. op verplaatsing naar de Rozeveldvrienden in Torhout.