zondag 3 november 2013

FC Ramskapelle speelt haasje over ...

FC Tijl  -  FC Ramskapelle : 0-1
03/11/2013

Voor aanvang van de wedstrijd stonden ze respectievelijk op de tweede en derde plaats in de rangschikking, en na het eindsignaal was dit ook het geval, maar dan in de omgekeerde volgorde. Wat betekent dat FC Ramskapelle ging winnen in Bredene, op het veld van FC Tijl. Een nipte maar verdiende overwinning.

Lees verder

In het wedstrijdverslag van Luc staat dat het geen hoogstaande partij werd. Daarvoor werd er té onzuiver gespeeld.
De aanvangsminuten waren voor de thuisploeg, maar dit resulteerde niet in uitgespeelde kansen. Integendeel, het was FC Ramskapelle dat meer en meer het heft in handen nam, kansen creëerde, maar evenmin kon scoren. Een brilscore bij de rust, al had 'de ploeg van het dorp' zeker op voorsprong kunnen komen, na een niet gefloten strafschopfase en twee missers van Sylvain.

Na de rust opnieuw de thuisploeg die het best uit de startblokken schoot. Zo moest doelman Michael een serieuze redding uit zijn mouw schudden bij een verre knal. Maar ook nu herstelde FC Ramskapelle het evenwicht. Het kwam zowaar op voorsprong, toen Sylvain op de 55-ste minuut de bal kon voorbrengen, en Razvan er in de draai 0-1 van maakte.

FC Ramskapelle had nu nog één doel, en dat was de voorsprong verdedigen. Dat deed het voortreffelijk door een goed georganiseerde verdediging en een attente doelman, die de weinig kansen van de thuisploeg konden ongedaan maken.

Kortom, een puike prestatie van de ganse ploeg !

Volgende zondag 10 november wordt er op eigen veld gespeeld, en dan nemen de oranjehemden het op tegen Ettelgem 78. Aftrap om 09:30u.