Pagina's

maandag 7 oktober 2013

Tweede overwinning FC Ramskapelle is binnen !

FC Ramskapelle haalde het zondag met 1-3 op De Schorre, tegen Gerstenhof. Het mag een wonder heten dat het doelpuntenverschil niet groter was, maar dit had te maken met de ongelooflijke missers van 'de ploeg van het dorp'. Een zeer verdiende overwinning !

Gerstenhof - FC Ramskapelle: 1-3
06/10/2013

Het vroege aanvangsuur (9.00u) speelde FCR blijkbaar geen parten, want via Razvan stonden de oranjehemden al vlug 0-1 voor, na een combinatie van Maarten en Sylvain. FCR ging verder door op zijn elan, maar Sylvain miste onbegrijpelijk. Pas na 20' stak de thuisploeg de neus aan het venster, en bleef het wat dreigen, maar dit leidde niet tot doelpunten.

De ploegen gingen rusten met een 0-1 score.
De koffie gaf FC Ramskapelle opnieuw aanvalslust. Onmiddellijk miste Razvan een reuzekans, maar hijzelf zette zijn misser enkele minuten later recht. De aanval begon bij Maarten, die Sylvain kon lanceren ... 0-2.
En ondanks het veldoverwicht kon Gerstenhof in de 42ste minuut milderen. 1-2, op vrijschop.
FC Ramskapelle voelde het gevaar, en zette een tandje bij. Het trok massaal naar voor, maar het doelhout verhinderde een ruimere voorsprong, bij pogingen van Sylvain en Bart.
Dan zorg ik maar voor een hattrick, moet Razvan gedacht hebben, toen hij vijf minuten voor het eindsignaal het geruststellende derde doelpunt scoorde.
De oververdiende overwinning binnen, al moest Floris nog een bijna zekere 2-3 van de lijn redden.
In tegenstelling tot de JupilerLeague wordt er bij Perkez volgend weekend wel gespeeld. Allen zondag 13 oktober om 9.30u aanwezig voor de thuiswedstrijd tegen De Lustige Pekkers. Hopelijk kunnen de oranjehemden na de wedstrijd lustig blijven pekken in het clublokaal.