Pagina's

woensdag 2 oktober 2013

Twee maal zelfde resultaat op rij: 2 - 2

In de voorbije weekends mocht FC Ramskapelle twee keer op rij een thuismatch spelen. Even veel keer speelde het gelijk, en evenveel keer maakte het twee doelpunten, en kreeg het er twee tegen
Na vijf matchen telt de ploeg van het dorp zes punten, en neemt het plaats in de veilige buik van de klassering.
Luc Mattelin zag dat het goed was, en maakte voor de lezers van deze blog een samenvatting van de twee wedstrijden.

FCR - Silovo: 2-2
22/09/2013

Lang leek FC Ramskapelle op weg naar een tweede overwinning in deze competitie, maar het kon zijn 2-0 voorsprong niet behouden of bijhouden.
In het eerste kwartier had het een licht veldoverwicht, maar daarna werd de match evenwichtiger. Bijna waren we aan rusten toe, toen Sylvain - op de rand van buitenspel ? - kon scoren na een voorzet van Razvan. 1-0
Een goed moment op op voorsprong te komen, en nog een beter moment om de score te verdubbelen. Want de tweede helft was amper vijf minuten op gang gefloten, toen Razvan op voorzet van Sylvain er 2-0 van maakte.
Maar dat was buiten de bezoekers gerekend, die even later (50')op hoekschop de aansluitingstreffer wisten te maken. Hierdoor pakte Silovo moed, en ging het op zoek naar de gelijkmaker.
FC Ramskapelle kreeg het moeilijk, en moest toezien hoe de tegenstanders er in de 64ste minuut 2-2 van maakten.
Bijna kreeg de thuisploeg nog het deksel op de neus, toen de bezoekers steeds gevaarlijker kwamen opzetten, en mocht ze zich uiteindelijk nog tevreden stellen met het behaalde punt.

FCR - De Hoek: 2-2
29/09/2013

Opnieuw een match waarin FC Ramskapelle tot het einde diende te kampen om een punt thuis te houden. De wedstrijd was amper zes minuten op gang gefloten toen de aalvlugge spits bij de bezoekers er 0-1 van maakte.
Evenveel minuten later viel alles opnieuw te herdoen, toen Sam aan de tweede paal, op voorzet van Sylvain, de 1-1 kon binnenkoppen. Bijna gingen de bezoekers bij de rust met voorsprong de kleedkamer in, maar doelman Michael kon gepast tussenkomen.
Na de pauze stond de 1-2 dan wel op de bordjes, toen de bezoekers in de 36ste minuut een strafschop mochten omzetten, na een ongelukkig handspel van Kim.
Het dient gezegd dat beide ploegen er in de tweede helft geen spektakelstuk van maakten.
Maar gelukkig maakte Razvan er vijf minuten voor tijd met een verre lobbal nog 2-2 van, nadat Pieter hem in de diepte gestuurd had.
Al bij al een juiste uitslag.

Eerstvolgende wedstrijd op 6 oktober is er eentje op verplaatsing: op de Schorre tegen Gerstenhof. Aftrap om 9.00u