Pagina's

zondag 7 oktober 2012

FC Ramskapelle - Top 69 : 1 - 1

Het was opnieuw, na enkele weken onderbreking, Luc Mattelin, die deze middag het matchverslag van de wedstrijd tussen FC Ramskapelle en Top 69 (Oostende) doorstuurde.
Een match die een totaal andere eindscore kon gehad hebben, maar die eindigde in een billijke 1-1.
FC Ramskapelle zat met een serieus probleem bij het wedstrijdbegin. Amper tien spelers kwamen opdagen, en dit beloofde een moeilijke klus te worden tegen de Oostendenaars die in vol ornaat aanwezig waren.
Dat overwicht leidde bijna onmiddellijk tot een 0-1 tussenstand, maar de paal speelt ook zijn rol, en dus kenden de oranjehemden toch wat geluk. Nochtans waren ze niet de mindere, en kon Razvan, na voorzet van op rechts, FC Ramskapelle op voorsprong brengen.
In de tweede helft kon de thuisploeg wél met elf spelers aantreden, en dit maakte echt wel een verschil. Tot drie maal toe kon de voorsprong verdubbeld worden, maar het kanon leek slecht opgesteld.
Top 69 bleef mee voetballen, en kwam meer en meer in de match. Wat iedereen vreesde, werd op het einde van de match bewaarheid. Op vijf minuten voor het eindsignaal spatte een vrijschop van de bezoekende ploeg tegen de lat, maar enkele minuten later - net voor het eindsignaal - gebeurde het toch: een tegentreffer van op randje buitenspel: 1-1
Al bij al een billijke uitslag, in een match waarin de kansen en het overwicht voortdurend wisselden.
Volgende week, op verkiezingsdag, gaat FC Ramskapelle op bezoek bij Houthandel Tavernier in De Haan. Op vandaag heeft Luc nog maar acht spelers op zijn spelersblad. Maar als dat nodig is, zal hij volgende zondag een wit konijn uit zijn hoed toveren. Echt waar ! ( Als Cercle dit kan met Gudjohnsen, waarom FCR dan niet, lijkt Luc te denken).